کافه علم بیستم با موضوع زیست فناوری و درمانهای آینده و مسابقه علم کاوی در نمایشگاه ایران هلث برگزار شد.
یه گزارش ستاد خبری بیست و پنجمین نمایشگاه ایران هلث؛ سارا ثالثی مجری رویداد کافه علم، در بیستمین کافه علم با عنوان زیست فناوری و درمانهای آینده، کافه علم را یک رویداد ترویجی دانست که به ابتکار جایزه مصطفی برگزار میشود و گفت: هدف از برگزاری این رویداد ترویج و معرفی آن به جامعه و مبارزه با شبه علم است.
ثالثی ادامه داد: کافهعلمها در پی آوردن علم از فضای رسمی و دانشگاهی به محیطهای صمیمی و عمومی است تا از این راه، جایگاه علم را در فرهنگ عمومی جامعه ارتقا دهند.
وی افزود: در کافه علم، عموم مردم فارغ از تخصص، سن، جنسیت در محیطی صمیمی گرد هم میآیند و به گونهای بیتکلف و بیواسطه به پرسش و پاسخ با یک دانشمند یا مروج علم مینشینند. به این ترتیب، گفتگویی علمیترویجی جایگزین یک سخنرانی یکسویه میشود.
ثالثی مسابقه «علمکاوی» را از رویدادهای جنبی کافه علم بیستم دانست و یاداور شد: هدف این مسابقه معرفی دستاوردهای علمی دانشمندان بزرگ جهان است که در چند مرحله برگزار میشود و در آن علاقهمندان میتوانند در یک مرحله (معرفی یک دانشمند) یا در همه مراحل (معرفی هشت دانشمند) شرکت کنند.
ثالثی خاطر نشان کرد: فراخوان هر مرحله از مسابقه در شبکههای اجتماعی جایزه مصطفی(ص) منتشر خواهد شد و شرکتکنندگان میتوانند محتوای خود را در چهار قالب پادکست، ویدئو، گرافیک و محتوای متنی بهصورت پست طراحیشده در شبکههای اجتماعی تهیه کنند و سپس این محتوا را در صفحه شخصی خود در شبکههای اجتماعی به دو صورت پست یا استوری و با دو هشتگ علم کاوی و Mustafaprize همرسانی کنند.
وی تاکید کرد: در این مسابقه ۲۰نفر شرکت کردند.