۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد ۱۴۰۳
محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران
۲۹ اردیبهشت لغایت ۱ خرداد ۱۴۰۳
محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران

هیات امنای صرفه جویی ارزی بزرگترین حامی شرکتهای تولید کننده تجهیزات پزشکی

سید حسین صفوی رئیس هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران
فلسفه تشکیل هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در سال ۱۳۶۴ مقارن با دوران دفاع مقدس مقابله با تحریم‌ها و تامین نیاز درمانی کشور بوده است.
در سال ۱۳۶۴ به کوشش زنده یاد دکتر عباس شیبانی، دفتری تحت عنوان هیات امنای تبصره لایحه ارزی (یا به اختصار هیات امنای ارزی) در وزارت بهداری آن زمان شکل گرفت.
با توجه به تجارب موفق و دست آوردهای ارزشمند هیات امنای تبصره لایحه ارزی در دوره جنگ تحمیلی، در راستای در هم شکستن سدهای تحریم و رسیدگی به وضعیت بیماران و کاهش میزان نیاز به اعزام بیماران به خارج از کشور، جهت حفظ این دست آوردهای مثبت برای کشور با رای نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، ده سال پس از پایان جنگ تحمیلی یعنی در سال ۱۳۷۸ قانون تشکیل هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در جلسه مورخ ۱۳۷۸/۹/۲۱ مجلس محترم شورای اسلامی به تصویب رسید.
براساس مفاد قانون یاد شده، هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران ، جهت تحقق اهداف عالیه زیر، تاسیس شد :
الف ـ ایجاد زمینه معالجه همه بیماران در داخل کشور
ب- بی‌نیاز کردن کشور از اعزام بیمار برای معالجه به خارج از کشور
ج- صرفه جویی ارزی در هزینه های درمانی بیماران
د ـ تأمین و ایجاد هرگونه تسهیلات درمانی برای واحدهای درمانی داخل کشور و تجهیز آنها.
ه ـ بهبود کیفی و کمی امکانات مراکز آموزش و درمانی داخل کشور
با این رویکرد هیات امنای صرفه جویی ارزی بنیان شد و علاوه بر اهداف مذکور ماموریت تامین نیازهای استراتژیک و اساسی مورد نیاز بیماران و مراکز درمانی را نیز در دستور کار خود قرار داد.
رویکرد هیات امنا در تامین کالاهای مورد نیاز درمانی، سمت دهی به محصولات تولید داخل بوده است.
تاکنون بیش از 95 درصد محصولاتی که در سبد حمایتی این مجموعه برای تامین نیازهای بیماران و تجهیز بیمارستانها استفاده شده از تولید کنندگان داخلی خریداری شده است؛ و این رویکرد تامین، هیات امنا را به بزرگترین حامی شرکتهای تولید کننده تجهیزات پزشکی تبدیل کرده است.
این مجموعه در راستای حمایت از تولیدکننده و نیز حمایت از محصولات دانش بنیان قراردادهایی با عنوان محصولات تولید بار اول نیز منعقد می کند. در این فرایند پرداخت مطالبات به تولید کنندگان به موقع انجام شده و همچنین با ارائه پیش پرداخت به آنها، امکان تامین یا افزایش سرمایه درگردش را نیز فراهم ساخته است.
هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در تداوم سیاست‌های کلی خود در حمایت از تولید داخل و دانش بنیان تجهیزات پزشکی در کشور و بومی سازی فناوری اقلام سلامت محور در کشور ضمن انعقاد قرارداد با تولیدکنندگانی که برای بار اول نسبت به تولید تجهیزات پزشکی در کشور اقدام نموده و موفق به اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذی ربط شده‌اند با انجام پیش پرداخت به تولیدکنندگان مذکور موجبات رشد و شکوفایی و گسترش خطوط تولیدات این شرکت‌ها را فراهم آورده است. همچنین موجب معرفی محصولات کمتر شناخته شده به مراکز درمانی می‌گردد.
ایران هلث یکی از رویدادهای مهم حوزه تجهیزات پزشکی در کشور است. تجهیزات و ملزومات پزشکی در ایران نقش خیلی مهم و پررنگی در ارائه خدمات درمانی و تشخیصی دارد.
در سنوات گذشته توسعه و تولید این محصولات رشد بسیار خوبی داشته است. توسعه این تولیدات منجر به صادرات این محصولات هم شده و  بسیاری از شرکتها موفق به اخذ استانداردها و تاییدیه های بین المللی برای محصولات شده و توانسته اند به خارج از کشور صادرات داشته باشند.
رویداد ایران هلث فرصتی است برای شرکتهای تولید کننده که بسیاری از آنها نیز دانش بنیان هستند تا بتوانند آخرین توانمندی‌ها، فناوری‌های استفاده شده در تولید و در نهایت محصولات قابل ارائه به مراکز درمانی را به نمایش بگذارند. در ادوار گذشته نمایشگاه شاهد آن بودیم که نقش تولید کننده نسبت به محصولاتی که به صورت وارداتی عرضه می‌شود هر سال پر رنگ تر شده ولی در سال‌های اخیر تولید کننده‌ها نقش قالب در ارائه محصولات در نمایشگاه ایران هلث دارند و فرصت خوبی برای کشور ایجاد کرده است.

مکان برگزاری نمایشگاه: تهران، اتوبان چمران، سئول، محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران
دبیرخانه مرکزی نمایشگاه: پارک فناوری پردیس
آدرس : تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، ورودی به همت شرق، خیابان ۲۲ بهمن، خیابان اکبری، پلاک ۱، طبقه دوم
تلفن : 02144448216
نمابر : 02144448216
بازدید امروز : 1570
بازدید کل : 5718499
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد نمایشگاه بین المللی ایران هلث 1403 محفوظ می باشد.
طراحی سایت : ایران طراح